Radionica - Motivacija

8. 12. 2007.
10:00to18:00

U subotu 8. 12. 2007, u dva termina od 10 do 13 sati i od 15 do 18 sati u Molekuli (bivši IVEX, Delta 5, Rijeka) udruga Katapult organizira radionicu na temu motivacije koju će voditi Diego Sobol. Pristup radionici naplaćuje se 200,00 kuna (za članice i članove Katapulta radionica je besplatna), a broj polaznika ograničen je na 20. Prijave se mogu izvršiti na e-mail katapult@zigo.hr. Svaki prijavljeni sudionik dobit će potvrdu pristupu radionici e-mailom s obvezom dolaska.

O temi radionice:

- što je to uopće motivacija?
- zašto radimo ono što radimo?
- postoje li bolje i ispravnije motivacije?
- motivacija kroz razvojne razine
- je li nemotiviranost doista problem?
- što s negativnim motivacijama?
- da li uopće znamo što nas motivira?

U jednodnevnoj radionici upoznat ćemo se s temeljnim postavkama razvojne psihologije, te doznati kako se motivacija razvija kroz ljudski život. Dijelom teoretska, a dijelom praktična, radionica donosi niz mikro-vještina koje možemo upotrijebiti u svakom području života.

O voditelju radionice:

Diego Sobol je rođen 1968. u Rijeci. Preko dvadeset godina posvećen je proučavanju autentične duhovnosti i osobnog rasta, prakticirajući s budističkim majstorima iz japanske, tibetanske i kineske tradicije. Deset godina učio je yogu i borilačke vještine. Izučavao je Spiralnu dinamiku i Integralni model sa samim utemeljiteljima tih revolucionarnih pristupa. Osnivač je Kulturnog društva Mandala, te inauguralni član Integral Institute u Denveru, USA. Djeluje kao nakladnik, prevoditelj i predavač, učitelj meditacije i integralni coach.