WARP engine Rijeka i radionica Badco.

Prostor+ otvara godinu i poziva da na regularne satove dovedete prijatelja/e na prvi besplatan sat, prijavite se na WARP engine Rijeka - Večer autorskih radova i performansa i na radionicu BADco. u terminu od 30.01. do 01.02. (petak 18.00-22.00, subota i nedelja 10.00-16.00). Također, u mjesecu siječnju i veljači, utorkom i četvrtkom od 18.00-19.30 najavljujemo satove fizičkog kazališta pod vodstvom Žaka Valente.

WARP engine Rijeka - Večer autorskih radova i performansa
WARP je zamišljen kao program radova i performansa koje će kreirati regularni studenti Prostorije, te rad na produciranju i marketingu tih izvedbi. Prijave zainteresiranih studenata primamo do 21.01.2009. godine, a imena učesnika objavit ćemo krajem istog mjeseca. WARP ćemo inicirati 01.02.2009. Kreiranu izvedbu moguće je prikazati u studiju ili nekoj drugoj izabranoj lokaciji unutar Molekule. Uz prijavu autor se obavezuje na regularne tjedne probe u studiju, na savjete od strane mentora - regularnih učitelja Prostorije, na sastanke s ostalim studentima-autorima, studentima-producentima i mentorima.

Zainteresirane studente zamolili bismo da se jave na našu e-mail adresu sa podacima:
- ime i prezime, broj telefona i adresa
- vremenski period studiranja u Prostoriji
- ostala edukacija
- opis ideje izvedbe i razlog zašto vam je važno kreirati svoj rad
- broj izvođača
- duljina izvedbe
- tehnički zahtjevi (zvuk, rasvjeta, scenografija, video, rekviziti)
- mogući termini za tjedne probe, sastanke i izvedbe u mjesecu svibnju i lipnju

Radionica BADco.

“Sam svoj majstor” je trodnevna radionica temeljena na praktičnom radu sa softverskom alatkom “Whatever Dance Toolbox” koju su BADco. razvili u suradnji s njemačkim softver programerom i umjetnikom Danielom Touringom.
Whatever Dance Toolbox je u svijetu jedinstvena elektronska alatka koja u relaciji između korisnika i softverski obrađene video projekcije uvodi, kako neprofesionalnog interesenta za ples, tako i naprednog profesionalca u razumijevanje, proširenje polja istraživanja, razvoja i analize plesnog materijala na radu u plesnom studiju, ali i svakodnevnom laičkom bavljenju plesom. Alatka je namijenjena svima koji u ples tek ulaze, bave se njim amaterski ili trendovski (hip-hop, show dance, VJ-ing) te profesionalcima u suvremenom i istraživačkom plesu.