Čitanka!

27. 3. 2009.
20:00


Čitanje je umu što vježba je tijelu, reče Joseph Addison! Sve na ovom svijetu postoji samo da bi završilo u knjizi, reče Stephane Mallarme! Knjige su jedini dokaz da ljudi još uvijek misle, reče Jerry Seinfeld! Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi, reče Grunf!

Zato, Svekoliko Pućanstvo, imajući sve ovo na pameti, ovaj PETAK, 27.03. uputite se do zgrade IVEX-a, Delta 5, odnosno do popularne Molekule, jer se, s početkom u 20.00, održava ČITANKA!

ČITANKA je književna večer na kojoj će Vam se svojim kratkim proznim radovima predstaviti članice i članovi udruge Katapult, spisateljice, pisci, nadobudni prozaisti, nadriknjiževnici, agitatori, provokatorice, emo hard core propagandisti i sveopći mikrofonski tremaši.

Ukratko, Katapultovci Anja Cuculić, Alen Kapidžić, Enver Krivac, Nikola Leskovar, Davorka Lukić, Iva Ribarić i Tea Tulić stati će pred mikrofon i pročitati Vam štogod iz svojih zadaćnica, teka, dnevnika, pergamenata i kompjuterskih foldera.

Kroz ČITANKU će Vas voditi Enver Krivac, a nakon književne večerinke legendarni knijževno-večeraški DJ dr. Heywood R. Floyd ponovno će biti u kući, tjerajući ljude oko šanka na perzistentno cupkanje.

Ako ne dođete podržavate izrabljivanje djece koja rade tenisice u zemljama Trećeg svijeta.