Promocija knjige “Pod istim nebom” Amira Alagića

Pozivamo Vas da nam se pridružite u petak, 4. veljače 2011. godine, u 20 sati na promociji trinaeste knjige Edicije Katapult - “Pod istim nebom”, autora Amira Alagića. Voditeljica književne večeri, ujedno i urednica knjige je Marina Vrđuka Beleš. Mjesto događanja je Molekula.

Alagićev prvijenac zanimljiva je zbirka priča o likovima čije sudbine pletu mrežu života, satkanu najčešće od padova i pokojeg uspjeha. Njegove priče govore o progonstvu, onom potaknutom ratom i onom provociranom nemirom, koje neke tjera da se mire s prošlošću i okreću prema onom što će neminovno doći ili pak pakosti onima koji utočište traže u prašnjavim šupama, lutkama iz djetinjstva i slikama koje s godinama blijede, stvarajući neku novu verziju osobne povijesti.

Amir Alagić rođen je 1977. godine u Banja Luci. Priče i pjesme objavljivane su mu u časopisima i književnim kompilacijama. Živi i radi kao profesor engleskog jezika u Puli.

Nakon formalnog dijela promocije, razgovora i čitanja odabranih ulomaka iz knjige, nastavljamo s neformalnom zabavom uz dobru glazbu i piće. Toaleta nije obvezna. Svakako dođite!

Organizator: UDRUGA KATAPULT