Kraj godine, 3 koncerta u Palachu, bassni doček na Harteri: programi u prostorima Molekule, 29.12. – 5.1.

Kraj godine ne znači i prestanak različitih aktivnosti u prostorima Molekule. Palach će svoj radni tjedan započeti već u ponedjeljak 29.12. te nas polako uvesti u zanimljiv koncertni ciklus koji će biti i sjajan uvod u novu koncertu sezonu kojoj neće nedostajati niti manjih koncerata niti onih poznatijih glazbenika.

Od svojega početka rada u listopadu,  O.K.C Palach je ponudio nešto više od 40 različitih programa. Bendovi JONATHAN, KIŠA METAKA su  imali prve sold out nastupe, a koncertni ciklusi DISTUNEA, ŠKATULE te RI ROCK FESTIVAL istoimene udruge su jedni od posjećenijih programa koji će se nastaviti realizirati u idućoj godini koja će unatoč “rezanju” sredstava za glazbenu djelatnost biti dinamična i stalna. 

Angažirana hardcore punk veselica

29.12. s početkom u 21h, ŠKATULA nam donosi u drugi koncertni prostor nastup tri slovenska hardcore punk benda, čiju liričku municiju čini dobra i konstruktivna kritika postojećeg sustava i svih mu pripadajućih mana kroz jednostavnu i iskrenu poruku nužnosti društvene promjene. AKTIVNA PROPAGANDA već gotovo desetljeće svira ulične himne otpora, a kao podrška će im se pridružiti ĐORNATA i KRIK DISNEYLANDAUlaz: 25 kn

Plakat_AP
Punk i politika

Pompozne proslave nove godine u Palachu neće biti! Slušati će se rock/metal/punk/indie hitovi. Ipak samo dan nakon, slijedi dugoočekivana promocija riječkog black metal sastava BLACK CULT!

Invocationem Inferni

Riječani koji se kriju iza blekerskih pseudonima MORBID i INSANUS su ponovno pretresili vlastite demone te uskoro nastaje ovaj “superbend” (popularno zvani bendovi čiji članovi  već imaju podosta staža u sviranju i dovoljno su poznati da bi o njima svi pisali) BLACK CULT. Uskoro od početnog dvojca nastaje i live verzija benda koja je riječku premijeru imala na DARK O Festivalu ovoga ljeta. Petak 2.1. s početkom u 22 sata, album NEO-SATANISM će biti odsviran u crnilo zavijenom prostoru druge koncertne prostorije Palacha. 

Na stageu će im se pridružiti MANHEIM, četveročlani black’n’roll bend iz Zaboka, te sjajni šveđani STORMDEATH koji dolaze iz dalekoga Gothenburga, te sviraju vrlo preciznu i glasnu heavy/trash kombinaciju. Prošle su godine svirali po prvi puta i Rijeci i fanovi znaju šta ih čeka ovoga puta!

Vrata od 21.00h, početak od 22.00. Ulaz: 30 kn, u pretprodaji (DALLAS MUSIC SHOP), 40 na dan koncerta!

Black Cult
Blasfemični koncertni uvod

Pipsi u Palachu

Na krilima rasprodane male dvorane Doma Sportova u Zagrebu popularni PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS će se 05.01.2015. s početkom u 23h ukazati riječanima na pozornici  O.K.C. Palacha. Bend će pred riječkim obožavateljima izvesti plejadu nekih od najvećih i najvažnijih pjesama kojima su odgojili razne generacije počevši od debitantskoga klasika “Shimpoo Pimpoo”, pa sve do aktualnog i od kritike vrlo  hvaljenoga “Walt”-a

Karte u pretprodaji po 50 kn mogu se nabaviti na šankovima Palacha i Beertije te online na entrio.hr, dok će ulaznice na dan koncerta iznositi 70 kn i to na ulazu kluba Palach.

Pipsi
Promocija novog albuma “Walt”

Thunder of bass: new year’s dance

Uđite u Novu godinu u dobroj formi uz novogodišnji ples koji Vam pripremaju ŠkatulaHeartEra Project, Ri Rootz i Gerila Kru!

Ako ste mislili da će ova Nova godina u Rijeci proći bez Hartere, grdno se varate! Marljivi ljudi okupljeni oko revitalizacije prostora su odlučili  pružiti zaista čarobno iskustvo ulaska u novu, bolju, masniju i glasniju 2015. godinu punu kilovata i dobre glazbe! Od 22h do 08h! Čak 7 različitih glazbenih crewa na jednom mjestu!

Ovom prigodom spajamo duše na 2 floora, skačući pred prvim međunarodnim ujedinjenim soundsystemom u Rijeci na Ri Rootz flooru i slaganjem mozaika šarenih duša na Gerila Kru flooru. Ovo je zadnji bass tulum ove godine i dakako biti će najglasniji i najveći. Po prvi puta na nekom partyju postavljamo sound clashBASS MATTERS (Šibenik) protiv  THUNDER OF JAH ARMY (Milano) plus mnogo toga.

Upad: 35kn < 12h > 45kn – sa ulaznicom dobivate fini topli obrok i piće dobrodošlice!

p.s. Do 31.12. dobodošli ste sudjelovati u stvaranju novogodišnje večeri donacijama u vidu drvenih greda, namještaja, peći i slično. 

Hartera_nova
Sound clash po prvi puta u Rijeci!

Vidimo se u 2015!