Carnival Snowboard Session after party: Kiša metaka // 2. Carnival Snowboard Film Festival // 3D Glitch

Carnival Snowboard Session after party: Kiša metaka

Njihove se pjesme ne vrte u eteru domaćih radijskih postaja, njihovi spotovi se ne prikazuju na domaćim televizijama, o njima ne piše većina domaćih medija. Zašto su onda popularniji od mnogih domaćih bendova? Dođite 04.02. na Carnival Snowboard Session 2017 na after u OKC Palach i provjerite.

Splitska gangsta rap skupina Kiša metaka djeluje deset godina u raznim formacijama, a slušatelji su ih upoznali kao solo izvođače i goste na albumima Dječaka. Kao samostalan entitet, publici su se predstavili debitantskim nezavisnim albumom 2013. godine. Nastali su kao ideja Papija Batine dok danas aktivnu Kišu metaka čine Krešo Bengalka, Vojko Vručina, Oreb, VRH i Batman3000.
Njihov prvi album gotovo je preko noći postao hit i ovim momcima donio brojne rasprodane koncerte po regiji. Kiša metaka nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. To je bend za koji se traži karta više, i to s razlogom.

Ulogu domaćina preuzima mlada opatijska skupina pod nazivom Reinkarnacija. Dečki za sebe kažu da se bave stvaranjem rap glazbe kako bi široj masi predstavili svoja razmišljanja, ali najviše zbog dobrog i kvalitetnog druženja. Članovi su reperi Dante Dopp (Sandro Delač), El Ese (Ivan Antonio Premer), Pino Kio (Pino Kovačević), DJ-i i producenti DJ Faraon (Luka Jenuš) i DJ Hazy Manner (Paulo Šuljić).

Za zagrijavanje prije i hlađenje nakon nastupa ova dva kolektiva zadužen je Ličo i Palačinka Soundsystem koji će svojim odabirom prolaziti kroz najvažnije proizvođače rima u regiji .

Carnival Snowboard Session se odvija od 2008. godine i danas je jedno od najdugovječnijih natjecanja takvoga tipa na svijetu. Natjecanje je u kalendaru World Snowboard Tour-a i boduje se za završni poredak vozača koji se natječu unutar spomenute federacije. Tijekom godina natjecanje je privuklo brojne natjecatelje iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Srbije, Bugarske, Nizozemske, Poljske, Mađarske i Njemačke.

CSS 2017 organizira Snowboard klub Nine, a suorganizator je Turistička zajednica grada Rijeke. Za glazbeni program zaslužna je udruga Ri Rock.

Ulaznice možete naći u Dallas Music Shopu Rijeka po cijeni od 35,00 kn, a na sam dan koncerta na ulazu po cijeni od 45,00 kn. Start: 21:00 h.

2. Carnival Snowboard Film Festival

Dan prije samog natjecanja, u petak 3. veljače, u snowboard priču uvući ćemo vas 2. Carnival Snowboard Film Festivalom na kojem ćemo prikazivati amaterske snowboard clipove. Start 20:00 h.

3D Glitch

U doba opčinjenosti fotošopskim intervencijama i digitalnim savršenstvom, britanskom umjetniku Jamesu Hutchinsonu prikladnim se činilo prirediti izložbu koja traga za anti-savršenim – s naglaskom na razliku između ideje i provedbe, na filozofsku asimetriju svakodnevice i imaginacije. Iako napravljeni korištenjem visoke tehnologije, radovi više od trideset autora nastali u okviru izložbe 3D Glitch proizvodi su namjernih pogrešaka, slučajnosti, databendinga, distorzije, neopreznosti i manipulacije.

Izložba traje do 10. veljače.

Više!