TIPSY Ballroom – karnevalski clubbing bal u jedinstvenoj Filodrammatici

TIPSY, eklektični klupski format iz Rijeke koji se održava već drugu sezonu, za svoju ediciju u veljači pripremio je TIPSY Ballroom, koncept karnevalskog clubbing bala u jedinstvenoj dvorani Filodrammatica.

U tom jedinstvenom prostoru, zgradi koja koja datira iz 1890. godine, očekuju nas tri vrhunska glazbena nastupa.

Glazbeni stil Le Chocolat Noira formiran je u eksperimentiranju i kombinaciji modernijih stilova iglazbe 70ih i 80ih godina. Njegova izdanja našla su se na regionalnim i međunarodnim etiketama, a dugi niz godina uređuje radio emisiju na legendarnoj stanici Intergalactic FM. Nastupio je u mnogim europskim zemljama te Brazilu, a od festivalskih nastupa posebno se ističu gostovanja na Exit i Dimensions Festivalu.

Matej Lavka iz Ljubljane posjeduje više od 15 godina iskustva na europskoj sceni i istaknutiji je izvođač u ljubljanskim klubovima i regionalnim festivalima. Odigrao je značajnu ulogu u pokretanju programa Stiropor festivala, klubova K4 i Channel Zero te kurira i vlastiti Night Lost Tapes. Lavka je bio i izvođač prvog Boiler Room Ljubljana. Tipsy zvuk prezentira rezident Dino Merkl, zapažen po eklektičnoj fuziji nu disco i cosmic electro žanrova kojom uspješno gradi umjetničko ime di.merkl.

Svjetlo i vizualne efekte kreirat će vizualni umjetnik Oblik3, a prostor dvorane ukrasit će se posebno izrađenim dekorom. S potpisom inicijative Novikarneval, samom događaju prethodit će i kreativna kampanja za čije potrebe će se izraditi tri suvremene autorske maske. Kampanju možete pratiti ovih dana na TIPSY društvenim mrežama.

Ovo jedinstveno karnevalsko glazbeno-scensko događanje održat će se u subotu, 10. veljače 2018. s početkom u 22 sata u dvorani Filodrammatica. Cijena ulaznice iznosi 40,00 kn prije ponoći te 50,00 kuna nakon ponoći. Ulaznice se mogu nabaviti na ulazu u dvoranu.

Facebook event!