Gledaj (u)druge 2019

Gledaj (u)druge jer tu smo s razlogom!

S istim motom, četvrtu godinu za redom, okupit ćemo se u i oko Omladinski Kulturni Centar Palach kako bismo se družili, pokazali što sve radimo i o čemu razmišljamo.

Umjesto uobičajenog sajmišnog prostora sa štandovima za svaku organizaciju, posvetit ćemo se međusobnoj razmjeni iskustava i ideja, ali i pružiti priliku svima da promoviraju svoje projekte i postojeće aktivnosti ili odrade neku zanimljivu radionicu. Naravno, uz fino iće i piće za sve ;-)

Neke od aktivnosti u koje ćete se moći uključiti su sljedeće:

Razgovor ugodni „Gdje smo sad i kamo idemo“ – panel rasprava koja će nam dati uvid u realnost civilnog sektora danas te projekcije za budućnost. S Igorom Bajokom (Udruga SMART) razgovarat će Marina Škrabalo (Europski gospodarsko-socijalni odbor, Odbor za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.- 2020., Zaklada za ljudska prava i solidarnost – Solidarna), Ivan Novosel (Kuća ljudskih prava, Savjet za razvoj civilnog društva), Mario Bajkuša (Forum za slobodu odgoja, Odbor za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.- 2020.).

Administrativni kabinet – razmjena znanja o svakodnevnim administrativnim pitanjima i dilemama s kojima se susrećemo.

Mali rječnik novogovora – radionica terminologije provedbe Europskog socijalnog fonda i komunikacije s donatorima.

Aleja pingvina – izložba bannera/roll up-ova/pingvina/kako god ih volite zvati naših udruga/projekata/aktivnosti/inicijativa.

Zid srama – mjesto koje ćemo okititi svim krasnim isječcima koje smo pronašli u medijima, na društvenim mrežama i bespućima interneta a „s punim poštovanjem“ govore o radu svih nas.

Isprobaj megafon, smisli parolu – radionica osmišljavanja aktivističkih poruka i deranja u magafon (koja će vam dobro doći nakon što pročitate sve poruke sa Zida srama).

Preskakanje lastika – jer zašto ne?

After party uz DJ Mirilo – samo najbolji NGO hitovi.

Prije i za trajanja festivala moći ćete prijaviti svoje promotivne materijale na nagradnu igru ❝Što ti fali od visibilityja?❞ čiji je cilj ustanoviti zadovoljavaju li vaši promotivni materijali sve uvjete Uputa za korisnike. Stručni žiri u 18 sati proglasit će „sretnike“ kojima su promotivni materijali prošli bez po’ muke ;-)
Materijale možete donijeti na lice mjesta ili nam ih poslati na mail [email protected]

Medijski nas prati Radio Roža, naš prvi radio zajednice! Slušajte nas u njihovom podcastu.

Da sumiramo, ponesite svoje pingvine, svoje ljude i dobru volju, svoje aktivnosti i igre.
Veselimo se još jednom druženju sa svima vama!

#gledajudruge #jertusmosrazlogom