Prostori


skatula

Škatula nastaje davne 2004. godine kao studentska inicijativa koja okuplja različite pojedince s namjerom jasnog i snažnijeg političkog angažmana kroz razmišljanja o anarhizmu i nužnostima društvene decentralizacije te promatranju supkulturnih sadržaja kroz organizaciju glazbenih manifestacija.
Pročitaj više…


trafic

Trafik je jedna od prvih nezavisnih profesionalnih kazališnih produkcija u Hrvatskoj, nastala 1998. godine u Rijeci.
Pročitaj više…


distune

Distune promotion čine nekolicinu u prvom redu entuzijasta, kojima je primarni cilj obogaćivanje kulturnog prostora Rijeke (a i šire). Program osim na raznolikosti temelji se i na kvaliteti bilo u izvedbenom i/li produkcijom smislu a u sebi uključuje; glazbu književnost, likovnu umjetnost…… Distune Promotion nije vezan za niti jedan klubski/ koncertni /izložbeni prostor, te iz tog razloga nema ograničenja za veličinu događaja koju će organizirati.
Pročitaj više…


dm

Drugo more je neprofitna organizacija koja se bavi produkcijom, promocijom, istraživanjima, obrazovanjem i diseminacijom informacija na području kulture.Osnovano je krajem 1999. godine, međutim, aktivnije započinje sa radom tek od sredine 2002. godine u Rijeci. Vizija Drugog mora je postati jednom od jačih organizacija za promociju suvremenog kulturnog stvaralastva i teorije te sredisnjeg informacijskog, medijacijskog i edukacijskog centra za kulturne djelatnosti.
Pročitaj više…


filmaktiv

Filmaktiv je neprofitna organizacija koju čine kreativni i dinamični pojedinci okupljeni s ciljem razvoja nezavisne kulture i poticanja društvene promjene kroz neformalnu edukaciju, produkciju i promociju audiovizualne umjetnosti te suradnju s drugim organizacijama i zainteresiranim građanima, a poštujući ljudska prava i slobodu izražavanja.
Pročitaj više…


bulic

Hotel Bulić Kazalište Hotel Bulić je osnovano radi potrebe da se bavimo autorima koje obožavam (Copi, Genet, Mishima, Artaud…), da surađujem s ostalim umjetnicima koji su mi inspirativni. Bavimo se stvaralačkim, a ne reproduktivnim kazalištem, zahtjevnim djelima moderne i suvremene umjetnosti koje je hrvatska kazališna produkcija zapostavila ili previdjela.
Pročitaj više…


kljb

Klub ljubitelja buke samostalno djelovanje u ostvarivanju postavljenih ciljeva uz učinkovitu suradnju s obrazovnim i znanstvenim institucijama, te drugim tijelima i organizacijama koje se bave kulturom; organizacija kulturno-umjetničkih manifestacije; promicanje kulturne suradnje i razmjene; unapređenje urbane kulture i promocije vrijednosti društvaeto i biografija.
Pročitaj više…


delta5

Delta 5 okuplja umjetnice i umjetnike na lokaciji bivšeg industrijskog kompleksa u Rijeci. Prostor Delta 5 podijeljen je na nekoliko ateljea/studija te jednu projektnu prostoriju koja služi za zajedničke prezentacijske, produkcijske i društvene namjene članova i suradnika udruge. Umjetnice i umjetnici okupljeni u prostorima Delta 5, udruženi su oko produkcije i promocije suvremene umjetnosti, dizajna, njihove kritike i recepcije u javnosti.
Pročitaj više…

Copyright Molekula 2014 © All rights reserved
Designed & developed by XYZ